Læs mere omkring Loft Jensen Dans - hvem er vi?

​Helle har danset, siden hun var 8 år og startede på Irma & Arne Ringgaards danseskole i Åbyhøj. I de efterfølgende 10 år dansede hun turneringsdans med to forskellige partnere.

Bo har danset siden han var 3 år og startede på Knud & Ulla Jensens danseskole, hvor han dansede i 10 år.

Derefter skiftede han til Irma & Arne Ringgaards danseskole, hvor han mødte Helle. I 1979 formede de deres partnerskab og de blev samme år danske mestre i Discodans. 2 år senere vandt de deres første danske mesterskab i Latinamerikanske danse sammen. Samme år rejste de til England, for at studere dansen 100% og for at opnå de bedste muligheder for at danse turneringsdans på topplan.

Danske mestre flere gange.Bo & Helle er mange gange danske mestre i Sportsdans og de figurerede i flere amatør EM og VM finaler, inden de i 1989 blev professionelle. Som professionelle har de rejst hele verden rundt, hvor de har lavet utallige shows, samt undervist i Standard og Latin Amerikanske danse. På turneringsplan er det hos amatørerne blevet til flere medaljer ved EM og VM.

Professionelle verdensmestre i 10 dans.Højdepunktet var dog i 1994, hvor de blev professionelle verdensmestre over 10 danse. Bo og Helle er det første professionelle Danske par, der har vundet et verdensmesterskab. Parret sluttede deres aktive turneringskarriere på toppen i 1994, men fortsatte med at lave shows verden over indtil 1997.

Mange års erfaring som undervisere.

Side 1989 har Bo og Helle undervist børn og unge på alle niveauer og har således en kæmpe erfaring at trække på. I 1991 blev de færdige som fuldt eksaminerede danselærere under DDD. På elite plan var Bo desuden medstifter af det verdens anderkendte Team 2008, der fostrede et utal af verdensmestre. Derudover organiserede TEAM 2008 The German Open Trainingcamp i Mannheim, Tyskland, der tiltrak over 200 dansepar fra hele verden! Det kan også nævnes at Bo i en årrække har fungeret som landstræner for det Japanske Danseforbund JDSF. Desuden er han stærkt engageret indenfor talentudviklingen i landet og underviser børn helt ned til børnehavealderen.

I 2001 flyttede Bo og Helle fra London til Silkeborg. I 2003 flyttede de ind i lokalerne på Mørksøvej 47 i Virklund, hvor de i 2 år fungerede som "DanseHuset" I 2005 blev danseskolen lavet om til Loft Jensen Dans. Bo & Helle underviser i mange forskellige danseformer, selvfølgelig også de turneringspar, der danser hos Loft Jensen Dans. Desuden er de er begge tilknyttet SIF-Silkeborg Sportsdans som trænere af klubbens Sportsdanserpar.

Vild med dans
 Bo deltog i efteråret 2005 i TV-programmet "Vild med Dans", hvor han var partner med sangerinden Birthe Kjær samt i 2007 med skuespillerinden Benedikte Hansen. Sidst men ikke mindst har både Helle og Bo været koreografer på TV programmet "Kan du danse" på Kanal 5 og fungerede som koreografer på produktionen af EVITA der blev opført på Jysk Musik og Teaterhus i Silkeborg i 2009.

Fremtiden
Vi videre uddanner os løbende og vores mål er at få så mange danseformer som muligt ind i vores lokaler. Vi var selvfølgelig også blandt de allerførste i Danmark der blev certificerede Zumba instruktører og vi holder altid øje med de nyeste trends. Hvis I leder efter en moderne danseskole med traditionelle værdier er Loft Jensen Dans helt sikkert danseskolen for jer.

Med venlig hilsen

Bo & Helle​

Yderligere forlængelse af suspendering af aktiviteter til 8.6.2020.

LOFT JENSEN DANS suspenderer fortsat alle aktiviteter til og med 8.6.2020 - dette betyder ,at vi ikke kan tilbyde Forårsdans som planlagt (8 ugers kurser fra 4.5- 26.6).

Vi håber på at være inkluderet næste gang regeringen annoncerer genåbning i fase 3 og glæder os til snart at være tilbage i danselokalerne 

igen.

Med venlig hilsen

Bo og Helle

_________________________________

Efter regeringens pressemøde 6.april suspenderer Loft Jensen Dans som udgangspunkt fortsat alle aktiviteter til og med søndag 10.maj 2020.

Vi ønsker alle en rigtig god Påske.

Med venlig hilsen

Bo og Helle​

-------------------------------------------------------------

I henhold til regeringens påbud 23.3 har danseskolen suspenderet alle aktiviteter frem til 13.4.2020.

Vi håber på jeres forståelse og glæder os til at se jer alle igen.

Pas på jer selv.

Med venlig hilsen

Bo og Helle

Loft Jensen Dans følger selvfølgelig myndighedernes anbefaling​

Loft Jensen Dans holder fra dags dato (12.3.), på baggrund af onsdagens pressemøde, lukket de næste par uger. Vi følger selvfølgelig regeringens og myndighedernes anbefaling i kampen om at bekæmpe spredningen af COVID-19 virus, ligesom vi håber at resten af den danske befolkning vil gøre. Vi håber at kunne ses friske og glade på danse gulvet igen mandag 30 marts. Følg os på Facebook for opdateringer.

Med Venlig Hilsen

Helle og Bo

-----------------------------------------------------​

Ønsker du at starte året med en gave til dig selv?

Så tilmeld dig et af vores dansehold.

GRATIS PRØVETIME

NYE HOLD 2020:

opstart uge 3

Onsdag 10.30-11.30 Senior Dans Solo

Torsdag 20.00-21.00 "Vild med Dans" begyndere

Er du interesseret i et af vores øvrige hold, så er det også muligt at tilmelde sig.

opstart 6. januar

Vi glæder os til at se dig.

GODT NYTÅR

Mangler du en julegaveide´?

Giv et gavekort i julegave til en du holder af .

Book en privatlektion, tilmeld dig/jer et dansehold, eller book et festlig event.

Vi starter et nyt Vild med Dans hold for begyndere torsdag 16.1 kl. 20.00.

Ring til Helle Loft Jensen for yderligere info .

22621988

SÆSON OPSTART 26.8.2019

GRATIS PRØVETIME UGE 35

​Klik på annoncen

Sommerferieaktivitet 2019
31-05-2019
For 9. år i træk tilbyder vi dans i sommerferien for børn og unge. Har du ingen planer i uge 27, så har du nu mulighed for at tilmelde dig til denne sjove, lærerige Dance Camp, hvor bevægelse, udtryk og socialt samvær er i fokus. Tilmelding til Helle på 22621988 -
Læs hele nyheden
FORÅRSDANS 2019
31-05-2019
Dansen fortsætter ...... 8 ugers kurser med opstart tirsdag 23.april 2019
Læs hele nyheden

Loft Jensen Dans​

CVR: ​27013988

Mørksøvej 47​

8600 Silkeborg​